DLHC

Service & Customer Care

 

Welkom bij DE LA HAYE Collection

 

Heeft u een vraag over bestellingen, producten of voorwaarden? De meeste gevraagde informatie hebben we voor u gebundeld. Staat uw gevraagde informatie er niet tussen? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Voor vragen over onze collectie of een specifiek artikel kunt u ons ook telefonisch of via WhatsApp bereiken op +31(0) 633 837 344.
Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.
 

DE LA HAYE Collection kunt u eenvoudig online bekijken, bestellen of reserveren. Naast de online collectie is er de mogelijkheid om uw tas of accessoire op maat te leveren. Kijk voor meer informatie bij Reserveren.

 

Bestellen, Reserveren en Betalen

U kunt het gewenste artikel bestellen door middel van het online bestelformulier of door een e-mail met dezelfde gegevens als op het bestelformulier te sturen naar purchase@delahayecollection.com. U kunt bestellen door uw contactgegevens op te geven, er is geen account registratie nodig. Na verwerking van uw online bestelling, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van ontvangst op het door u aangegeven e-mail adres.

 

U ontvangt een order nadat de bestelling is geaccepteerd door DE LA HAYE Collection. Uw bestelling wordt definitief nadat u uw aankoop heeft betaald door middel van de order die u per e-mail van ons ontvangt. Betaling dient binnen 7 dagen na orderdatum plaats te vinden. Indien het aankoopbedrag dan nog niet is geboekt, zullen wij de levering uitstellen en nemen wij contact met u op. In dat geval is DE LA HAYE Collection niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering.

 
Elk DLHC item is uniek en kan daarom beperkt voorradig zijn in onze collectie. DE LA HAYE Collection biedt daarom de mogelijkheid om uw artikel te reserveren of op maat te produceren. Voor reserveringen vragen wij 20% aanbetaling. Uw reservering wordt definitief nadat uw aanbetaling is voldaan.

 
Wanneer u maatwerk prefereert kan onder andere een keuze gemaakt worden uit een uitgebreid kleurenpalet en verschillende type voering. Maatwerk doen we in overleg met de klant en u wordt daarbij geïnformeerd over de verwachte levertijd. Wij maken u erop attent dat maatwerk artikelen niet kunnen worden geretourneerd of geruild. Voor maatwerk artikelen vragen wij 50% aanbetaling. Voor nadere toelichting kunt u contact opnemen via bovenstaand telefoonnummer of kunt u een bericht sturen naar purchase@delahayecollection.com.

 

De prijzen op de website zijn inclusief BTW. De totale prijs vermeld op de order omvat de prijs inclusief verzendkosten. Eventuele douanerechten of invoerrechten en/of lokale heffingen voor bestellingen buiten Nederland zijn voor rekening van de klant.

 

Verzending

DE LA HAYE Collection zal haar uiterste best doen om uw aankoop zo snel als mogelijk te leveren na betaling. De levertijd kan verschillen per artikel.

 
Uw bestelling wordt geleverd op het door u opgegeven adres door een van de vertrouwde pakketbezorgers in Nederland. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. Komt dit moment niet uit, dan via de contactgegevens op het kaartje contact worden opgenomen met de bezorger om aan te geven wanneer bezorging wel plaats kan vinden.

 
Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet het geval is, verzoeken wij u vriendelijk om uw klacht zo snel mogelijk te melden. U kunt dit uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst van uw artikel doen door middel van het contactformulier.

 

Bezorgen op een ander afleveradres (als cadeau)

Elke aankoop bij DE LA HAYE Collection is een cadeau. Om deze reden wordt elk artikel met een luxe cadeauverpakking ingepakt. Wilt u de bestelling als cadeau bij iemand laten bezorgen, dan vernemen wij dat graag.

 

Ruilen & Retourneren

Het is mogelijk om uw aankoop te ruilen of retourneren als deze niet aan uw wensen voldoet (herroepingsrecht). DE LA HAYE Collection hanteert een retourtermijn van veertien dagen, te rekenen vanaf de dag van ontvangst van het artikel. Voorwaarde is wel dat alles in originele staat retour wordt gezonden. U dient uw aankoopbewijs en certificaat van echtheid te overleggen en het artikel inclusief verpakking dient onbeschadigd, niet gebruikt of gedragen te zijn. Alle originele labels dienen nog aan de artikelen te zijn bevestigd en artikelen dienen nog verpakt te zijn in de originele verpakking. Terugkerende artikelen buiten de gestelde retourtermijn kunnen aan de klant worden teruggegeven zonder restitutie.

 

Indien u uw aankoop wenst te retourneren dient u het retourformulier in te vullen en bij te sluiten. Artikelen zonder retourformulier kunnen niet in ontvangst worden genomen. Het retourformulier wordt u op verzoek per e-mail toegezonden. Op dit formulier vindt u tevens het retouradres. De kosten en het risico van de retourzending van het geruilde artikel naar het afleveradres zijn voor rekening van de koper. Deze kosten worden in mindering gebracht op het terug te betalen orderbedrag.

 

Wij adviseren u de originele verpakking in een karton per aangetekende post te verzenden. Na ontvangst van uw zending en een geslaagde controle door DE LA HAYE Collection ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Zodra DE LA HAYE Collection uw teruggezonden artikel heeft verwerkt en aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, wordt het orderbedrag exclusief eventuele verzendkosten binnen dertig dagen teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan.

 

Garantie

Bij aankoop van uw artikel is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Afhankelijk van de toepasselijke voorwaarden en uitzonderingen, hebben artikelen van DE LA HAYE Collection zes maanden beperkte garantie vanaf de datum van aankoop (aankoopbewijs en certificaat van echtheid vereist). Als het artikel gebreken vertoont bij normaal gebruik binnen de eerste zes maanden, zullen wij het artikel repareren. In beginsel zijn sluitingen (bijvoorbeeld rits en gesp) hiervan uitgesloten.

 

U heeft alleen recht op garantie bij een gegronde klacht. Wij proberen zorg te dragen voor een spoedige afhandeling van uw klacht. Een klacht is gegrond als deze een fabricagefout betreft en niet is veroorzaakt is door:

- beschadiging door opzet, of door nalatigheid (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade);

- onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;

- normale slijtage, onder andere door gebruik;

- beschadiging door derden.

 

Indien de klacht gegrond is binnen de garantietermijn, komen eventuele verzendkosten en reparatiekosten voor rekening van DE LA HAYE Collection.

 

Algemene voorwaarden

Op de service en aankoop van DE LA HAYE Collection zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

DE LA HAYE

Disclaimer & Privacy Terms & Conditions