DLHC

Brand

 

DE LA HAYE Collection ontwerpt en produceert handgemaakte exclusieve tassen en accessoires, uitsluitend van exotisch leer.

 

Filosofie

In de wereld van DLHC zijn accessoires om je beter te voelen. DLHC biedt haar klanten accessoires die uniek te noemen zijn. Dit gaat verder dan tijdelijke trends. In onze filosofie dienen accessoires voor werk en vrije tijd onderscheidend te zijn, de persoonlijkheid onderstrepen en de succesvolle lifestyle bevestigen.

 

DLHC combineert het patroon van exotisch leer in hedendaagse stijlvolle ontwerpen met tijdloze elegantie, zonder opzichtig te zijn. Accessoires van krokodillenleer behoren tot de zeldzaamste en meest waardevolle in de wereld. Ontwerpen van DLHC wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie met aandacht voor draagbaarheid en perfecte afwerking. De focus op exclusiviteit vereist veel handwerk en vakmanschap.

 

Visie

Het creëren van exclusieve accessoires voor de zelfbewuste, ondernemende man en vrouw.

 

In de visie van van DLHC worden mooie en exclusieve accessoires gemaakt met natuurlijke materialen en met vakmanschap. DLHC ontwerpt en produceert dan ook zelf haar collectie. Dit geschiedt met passie en op ambachtelijke wijze.

 

Oorsprong

Het merk is een verwijzing naar de stad Den Haag, waar het merk voor exclusieve accessoires van exotisch leer is ontstaan. Het label DE LA HAYE Collection is in 2015 opgericht.

 

crocodile leather handbags

Disclaimer & Privacy Terms & Conditions