De La Haye collection

Corporate social responsibility

 

Verantwoorde inkoop

Wij nemen verantwoorde inkoop in een duurzame keten zeer serieus. Wij kopen exotisch leer alleen van betrouwbare mondiaal gecertificeerde leveranciers, gevestigd in landen die EU-handelspartner zijn. In landen waar rekenschap wordt gegeven over mensenrechten, arbeidsnormen, milieu-impact en waar bedrijfsethiek van toepassing is.

 

Gezondheid en veiligheid

We staan ervoor dat onze activiteiten worden uitgevoerd op een sociaal verantwoorde manier, een toewijding die ook geldt voor ethische normen en maatschappelijk verantwoord management in de gehele supply chain.

 

Controle van stoffen

Voor stijlvol, mooie en soepel leder voor luxe tassen en accessoires is chroomlooien essentieel. Dit wordt gedaan door de meeste top fashion merken. De kwaliteit van chroom gelooid leer verschilt namelijk aanzienlijk van plantaardig gelooid leer. Chroomlooien resulteert in zacht en soepel leer. Plantaardige looien wordt voornamelijk toegepast voor producten met robuust, stoer leer. Al het leer dat wij gebruiken voldoet aan de Europese normen. Daarom moeten onze leveranciers verklaren dat hun producten voldoen aan de Europese normen voor het gebruik van schadelijke stoffen. Op ons verzoek worden producten door onafhankelijke testinstanties getest op de aanwezigheid van eventuele schadelijke stoffen.

 

Washington Convention

De Convention on International Trade in Endangered Species of wild flora and fauna is een internationale overeenkomst tussen landen om ervoor te zorgen dat handel in wilde dieren en planten niet hun voortbestaan bedreigen. Het leer dat is gebruikt voor onze producten is afkomstig van gespecialiseerde en gecertificeerde producenten en voldoet aan het verdrag van Washington. Voor elk product is een Cites verklaring afgegeven zodat uw aankoop kan worden gebruikt in bijna alle landen in de wereld. Uw aankoop is voorzien van een echtheidscertificaat.

 

crocodile leather

Disclaimer & Privacy Terms & Conditions