DLHC

Kwaliteit  &  materiaal

 

Exclusieve collectie

Vanwege de exclusiviteit en de waardering voor de leersoort, worden krokodillenleren tassen gemaakt door diverse top fashion merken. De onderscheidende kenmerken, onregelmatigheden en kleurverschillen die bij dit leer op natuurlijke wijze zijn ontstaan, maken elke tas uniek. Het leer is beperkt beschikbaar, wat een tas van krokodillenleer extra bijzonder maakt. Een echte krokodillenleren tas is een luxe accessoire waar u niet zonder kunt!

 

Certificaat van echtheid

Al onze accessoires worden geleverd met een certificaat van echtheid waarmee wordt verklaard dat de producten van DE LA HAYE Collection zijn gemaakt van gecertificeerd exotisch leer.

Soms kan hoge kwaliteit gestempeld leer (reliëf) moeilijk worden onderscheiden van echt exotisch leer. Om die reden ontvangt u bij krokodillenleren artikelen van top fashion merken altijd een certificaat van echtheid.

 

Kwaliteit

Door ons geselecteerd leer moet perfect zijn en mag zeer weinig of geen afwijkingen in het leer hebben. Daarom gebruiken wij uitsluitend topkwaliteit (eerste en tweede kwaliteit) leer. De meeste van onze artikelen zijn gemaakt van het mooiste en meeste exclusieve deel van de krokodillenhuid: de buik (belly). Daarnaast bieden wij een kleinere selectie van artikelen, waaronder een aantal riemen en portemonnees, die ook worden gemaakt van de zijkant van de krokodil (flank) en van de rug (hornback). De zijkant wordt gekenmerkt door klein tegelwerk en de rug heeft rijen met kleine knobbels. Dit leer wordt veelal gebruikt door middensegment fashion merken, omdat de prijs toegankelijker is.

 

DE LA HAYE Collection gebruikt uitsluitend krokodillenleer van de Siamese krokodil, omdat dat leer van nature soepel is en prachtig tegelwerk heeft.

 

Inkoop

DE LA HAYE Collection onderscheidt zich door alleen luxe accessoires te produceren van de hoogste kwaliteit exotisch leer. Al ons leer is zorgvuldig geselecteerd. Wij werken alleen rechtstreeks met gecertificeerde bedrijven en looiers die hoge kwaliteit exotische huiden produceren.

 

Vakmanschap

Al onze accessoires zijn met zorg en volledig met de hand vervaardigd in gespecialiseerde ateliers. Er wordt gewerkt met traditionele methoden om het beste resultaat te bereiken. Exotisch leer ondergaat een speciaal afwerkingsproces, waarmee extra elegantie en glamour wordt toegevoegd.

 

crocodile leather

Disclaimer & Privacy Terms & Conditions